ΕΚΔΡΟΜΗ Lara Fabian στην Αθήνα

Η Lara Fabian στην Αθήνα

Εκδρομή στην Αθήνα για τις 19 Μαίου αυθημερόν για να παρακολουθήσουμε την Συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο της Λάρα Φαμπιάν, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας.
Η Lara Fabian στην Αθήνα

Η Επιλογή της ημέρας γίνεται για να έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις 9 το πρωί της Κυριακής 20 Μαίου
Η Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 19 Μαίου 2018 περίπου 11 πμ και η επιστροφή αμέσως μετά την λήξη της Συναυλίας .
Κόστος εκδρομής και εισιτηρίων 49 Ευρώ.
Κόστος Εκδρομής 31 ευρώ
E’ ζώνη – κανονική τιμή: 20 Ευρώ, στο ομαδικό έχει έκπτωση 10% άρα κόστος εισιτηρίου 18 Ευρώ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ
gr4you.ning@gmail.com
6945018764

1131812-lara-fabian-680

Η Lara Fabian  στην Αθήνα

Εκδρομή στην Αθήνα για τις 19 Μαίου αυθημερόν για να παρακολουθήσουμε την Συναυλία στο Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο της  Λάρα Φαμπιάν, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας.

Η Επιλογή της ημέρας γίνεται για να έχουμε την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη μέχρι τις 9 το πρωί της Κυριακής 20 Μαίου

Η Αναχώρηση από την Θεσσαλονίκη θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 19 Μαίου 2018 περίπου 11 πμ και η επιστροφή αμέσως μετά την λήξη της Συναυλίας .

Κόστος εκδρομής και εισιτηρίων 49 Ευρώ.

Κόστος Εκδρομής 31 ευρώ

E’  ζώνη – κανονική τιμή: 20 Ευρώ, στο ομαδικό έχει έκπτωση 10% άρα κόστος εισιτηρίου 18 Ευρώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Lara Fabian  στην Αθήνα

Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα φέρνει η ντίβα του γαλλικού τραγουδιού το Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβο Ντο.

Update 13/3: Λόγω μεγάλης ζήτησης, προστίθεται και δεύτερη μέρα, Κυριακή 20 Μαΐου.

 

Η Λάρα Φαμπιάν, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, μία από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της χιλιετίας, για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

 

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα.

 

“ Δεν διάλεξα τη μουσική αλλά η μουσική εμένα…”

Αυτή είναι η Lara Fabian…

 

… μια ερωτική σοπράνο γεμάτη συναίσθημα με εκατομμύρια θαυμαστές και πάμπολλες μεγάλες επιτυχίες από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα.

 

… μια ερμηνεύτρια που ξέρει να μαγνητίζει το κοινό! Η φωνητική δεξιοτεχνία στην περίπτωση της Φαμπιάν συνδυάζεται με ιδιαίτερα θεατρικές ερμηνείες, που εκτείνονται από τις αισθαντικές μπαλάντες μέχρι το γαλλικό καμπαρέ, εισπράττοντας το χειροκρότημα χιλιάδων θεατών..

 

… μια καλλιτέχνιδα που έχει εμφανιστεί στις σπουδαιότερες “σκηνές” διεθνούς κύρους , δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν σε κάθε εμφάνισή της , μια αισθαντική ατμόσφαιρα – συνδυασμό ήχων, εικόνων και συναισθημάτων.

 

Όπως έχει πει: “Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου. Δεν είμαι άλλο πρόσωπο στη σκηνή ή το στούντιο και άλλο στο σπίτι, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ο τρόπος που εκφράζομαι είναι η συναισθηματική γέφυρα, που με συνδέει με το κοινό”

Κάθε show της Lara Fabian αναφέρεται από τον διεθνή τύπο ως μοναδική εμπειρία.

 

Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα αυτή η ξεχωριστή όσο και ενδιαφέρουσα ερμηνεύτρια συνδυάζει την φωνή με την άψογη σκηνική παρουσία,

την συγκινητική ερμηνεία με την θεατρικότητα και την ικανότητά να τραγουδά σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις είναι αναρίθμητες.

 

Η Lara Fabian τραγουδάει για την αγάπη, την συμπόνια, την διαφορετικότητα και τον σεβασμό, την αδικία από όπου κι αν προέρχεται.

 

Όπως λέει και η ίδια: «Πιστεύω ότι στην εποχή μας χρειαζόμαστε αγάπη και ευαισθησία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο…»

 

Camouflage World Tour 2018

 

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης μουσικής πορείας στις μεγάλες σκηνές του κόσμου, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πολυάριθμους θαυμαστές που την ακολουθούν πιστά, η Lara Fabian , έκανε ακόμη μια δυναμική εμφάνιση με το 13ο album της, “Camouflage”, δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους.

 

Με την ευκαιρία τoυ νέου αυτού album, το οποίο δανείστηκε το όνομα του από το ομώνυμο τραγούδι που περιέχει, ξεκινάει μια μοναδική παγκόσμια περιοδεία, το Camouflage World Tour 2018.

 

Ένα tour που θα περιέχει μια εκπληκτική και πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία και την εκρηκτική Lara να ερμηνεύει επί σκηνής τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά άλλα και τραγούδια «σταθμούς» της πολυετούς καριέρας της, που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και θα απολαύσουμε μαζί της….

 

Κορυφαία στιγμή της κάθε συναυλίας της, οι ξεχωριστές ερμηνείες της. «Je t’aime» , «Je suis malade, τραγουδά η Lara και το κοινό την αποθεώνει χειροκροτώντας όρθιο. Άλλες σπουδαίες στιγμές θα είναι τα τραγούδια “Adagio” , “ I Am Who I Am”,αλλά και το “La Différence” και άλλα πολλά….

 

Η ίδια δηλώνει: «Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί…».

 

 

 

Σάββατο 19 Μαΐου και Κυριακή 20 Μαΐου

Κλειστό Γήπεδο Τάε Κβο Ντο Παλαιού Φαλήρου

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Εισιτήρια πληροφορίες: 210-7298930, http://www.viva.gr

 

Τιμές εισιτηρίων (όλες οι θέσεις είναι καθήμενων):

ε ζωνη – φοιτητικο: 15 ευρω

ε ζωνη – κανονικο: 20 ευρω

δ ζωνη: 30 ευρω

γ ζωνη: 40 ευρω

β ζωνη: 50 ευρω

α ζωνη: 60 ευρω

vip: 80 ευρω

 

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s